Myyntikoulutukselle tarvetta? Olet oikealla sivulla!

Myyntikoulutus lisää myyntihenkilöstön motivaatiota, taitoja ja itsevarmuutta.

Myyntikoulutus mahdollistaa keinoja tulla hyväksi myyjäksi tai edelleen kehittää ja kerrata hyviä myyntitaitoja. Useimmat asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa, on kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä.

Koulutuksien sisältö perustuu kokemukseen ja arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Henkilökohtainen myyntityö on tärkeä, usein edelleen tärkein osa yrityksen toimintaa.

Tänä päivänä kannattaa käyttää teknologiaa ja digiratkaisuja hyväksi ja keskittyä jalostusarvoltaan korkeampaan tekemiseen. Ihminen voittaa vielä keskustelussa, luottamuksen saamisessa, ratkaisujen esittelyssä ja ennen kaikkea tunneasioissa tekoälyn, kunhan myyjä osaa asiansa.


Useimmat myyntitaitoon liittyvät asiat voi lähes kuka tahansa oppia.
 
Myyntikoulutuksen saat täysin omien tarpeidesi mukaan rakennettuna haluamaasi paikkaan tai kaikille avoimena koulutuksena.

Avoimissa myyntikoulutuksissa on osallistujia eri organisaatioista ja ne ovat erittäin kustannustehokas valinta. Voit ilmoittautua jopa yksin. Sinun tarvitsee tuoda paikalle tarvitsee tuoda vain itsesi ja avoimen mielen. Kaikki käytännön asiat, kuten ruokailu ja kahvit mukaan lukien, on järjestetty puolestanne.

Seuraavaan avoimeen myyntikoulutukseen voit ilmoittautua kohdasta avoimet koulutukset tai kysy: pauli.vuorio@powercompetence.fi

Mahtava konsultti -pieni pätkä myyntikoulutuksesta from Power Competence on Vimeo.

Myyntikoulutusta voi saada monilla eri tasoilla ja tavoilla

  • Käytännön myyntioppi saadaan myyntityötä tekemällä. Tähän kannattaa kuitenkin vipuvarreksi ottaa aina hyvä myyntikoulutus. Silloin ei tarvitse tehdä niitä lukuisia virheitä, joita itse opiskelevat myyjät tekevät. Omille virheille tulee helposti sokeaksi, ja usein yliarvoimme tai aliarvoimme osaamisemme. Myyntikoulutusten myötä pysyt ajan tasalla alan uusimmista trendeistä.

  • Verkkopalvelusta löydät kaiken myyntiin tarvittavan osaamisen yhdestä paikasta. Palvelu on vuosimaksulla käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. www.myyntitaito.fi

  • Pyydä tarjous koulutuksesta, josta on hyötyä pitkään!

  • Meiltä saat myös coachaamista ja konsultointia kouluttajan johdolla. Kysy lisää!

Yhteistyö alkaa yhteydenotolla!

Ystävällisesti
Pauli Vuorio
Puh 050 570 8163
pauli.vuorio@powercompetence.fi

Tykkää ja seuraa kouluttaja Pauli Vuoriota Facebookissa ja Linkedinissä!