Autamme yritysjohdon ja henkilökunnan kouluttamisessa.

Voit tilata koulutuksemme toteutettavaksi organisaatiossanne tai ilmoittaa osallistujat avoimiin tilaisuuksiimme. Koulutuksissamme lähes jokainen voi kehittyä lähtötasosta riippumatta ja lähes kaikissa tehtävissä työelämässä. Esimerkkinä puhe- ja esiintymistaito-, esihenkilöviestintä- ja myyntikoulutuksemme.

Koulutusasioissa palvelemme kaiken kokoisia yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita.
Olemme kouluttamisen asiantuntijoita. Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme palvelemaan myös erityistarpeissa. Saat meiltä taitavia kouluttajia, esiintyjiä ja puhujia monenlaisiin tilaisuuksiin.

Ratkaisemme yrityksenne haasteita erilaisissa murrostilanteissa. Autamme strategisessa suunnittelussa, toimintaympäristön muutosten hyödyntämisessä, kasvun suunnittelussa, myynnin kehittämisessä ja kaikissa kansainvälistymisen eri vaiheissa valmiuksien ja markkinoiden selvittämisestä aina jakelukanavien tehostamiseen tähtääviin yritysostoihin asti.

Avoimet koulutukset löydät etusivultamme kohdasta avoimet koulutukset.
Avoimiin koulutuksiin voit ilmoittaa haluamasi määrän osallistujia.

Liiketoiminta-alueemme ja koulutuspalvelumme: Yrityskehitys, myyntikoulutus, neuvottelutaidot, puhetaito, esiintyminen, liiketoiminnan/strategian konsultaatio, työyhteisön hyvinvointi, asenteet, hengennostatus, sparraus, muutosvalmennus, muutosviestintä, tavoitteiden asettelu, arvojen määritys, henkinen ja fyysinen suorituskyky, vuorovaikutustaidot, stressinhallinta, resilienssi, johtaminen, tiimityö, palveluasenne, alaistaidot, esihenkilöviestintä, esihenkilötaidot, vaikuttaminen.

Kouluttajamme

Koulutustallenteita ja materiaaleja myyntitaito.fi palvelussamme

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163, pauli.vuorio@powercompetence.fi