Puhe- ja esiintymistaidoista on varmasti hyötyä kaikissa niissä tilanteissa, joissa haluat vaikuttaa toisiin ihmisiin ja saada viestisi halutulla tavalla perille. Hyvä puhetaito parantaa vaikutustaitoja, ja kun tiedät mitä teet, saat kuulijasi vakuuttuneeksi asiastasi.

Tänäkin päivänä antiikin Kreikan ja Rooman puhetaidon mestarien opit ovat arvossaan. Ne ovat usein pohjana paitsi nykypäivän puhetaidoille myös monille markkinoinnin, viestinnän tahansa vaikuttamisen metodeille, teorioille ja käytännöille myös kirjalliselle ja muulle retoriikalle. Päivitettynä ja ajatuksella tietysti.

Palvelemme kaiken kokoisia yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita.

Koulutuksissamme lähes jokainen voi kehittyä lähtötasosta riippumatta ja lähes kaikissa työelämän tehtävissä. Toteutamme koulutukset halutessanne organisaatiossanne tai voitte osallistua avoimiin tilaisuuksiin.

Esimerkkinä puhe- ja esiintymistaito-, esihenkilöviestintä- ja myyntikoulutuksemme. Kouluttajaverkostomme avulla pystymme palvelemaan myös erityistarpeissa.

Olemme yritysjohdon ja henkilökunnan kouluttajakumppani. Autamme sinua ja yritystäsi, kun haluat tukea yrityksen kasvuun ja kehittämiseen  kun haluat tietää lisää mene tästä: Kaikki palvelumme

Ota meihin yhteyttä puhe-, esiintymis- ja viestintä koulutuksista

puhetaito@puhetaito.fi