Nordic Business Forum julkaisi, ehkä parhaan ilmaisessa levityksessä oleva Brian Tracyn valmennusvideon koskaan. Kyseessä on 46 minuuttinen koostevideo Brian Tracyn kahden tunnin myyntivalmennuksesta Nordic Business Forumissa 2012.

Asennekouluttaja Olli Linjala – Tarinan kerrontaa.
Koulutuspalvelu Vaikutuksen video.

Suuret Puheet YLE Puhe
Suuret puheet YLE Puhe julkaisee Yleisradion ääniarkistoon talletettuja Suomen itsenäisyyden ajan merkittävimpiä radiopuheita.

Martin Luther King – I Have A Dream
Martin Luther Kingin kuuluisa ”minulla on unelma” puhe. Puheessa on paljon muutakin.

John F Kennedy – Ask Not What Your Country Can Do For You!
John Fitzgerald ”Jack” Kennedy (tunnettiin myös lyhenteellä JFK) oli Yhdysvaltain 35.presidentti. Yksi kuuluisista puheista.

Les Brown Motivational Speaker
Otantaa motivaatiopuhuja Les Brownilta.1986 Les Brown siirtyi täyspäiväisesti julkiseksi puhujaksi. Kolme vuotta myöhemmin hän sai National Speakers Associationin korkeimman kunniamaininnan: Council of Peers Award of Excellencen (CPAE). Hänet valittiin myös maailman viiden parhaan puhujan joukkoon Toastmasters Internationalin toimesta ja hän sai Golden Gavel Award -palkinnon Les on tehnyt Emmy-palkitun ohjelman USA:n julkisen palvelun televisioverkkoon ja kirjoittanut kaksi hyvin arvostettua kirjaa.

Kotisivut: http://www.lesbrown.com/

Pauliina Laitinen-Laiho – Taideteoksen myynti
Taloustaito-lehden taideasiantuntija, tri Pauliina Laitinen-Laiho kertoo, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota taideteosta myydessä.

Tony Robbins – Tiny Changes Mean Huge Results
Anthony Robbins (Tony Robbins) on amerikkalainen Life Coach / valmentaja, yrittäjä, Bestseller -kirjojen kirjoittaja ja puhuja. Tony Robbins on valmentanut mm. useiden maiden johtajia, joihin kuuluvat Nelson Mandela (Etelä-Afrikan presidentti 1994-1999), Mikhail Gorbachev (Venäläinen poliitikko), Margaret Thatcher (Englannin pääministeri 1979-1990), Francois Mitterrand (Ranskan presidentti 1981-1995), Prinsessa Diana ja Bill Clinton (Yhdysvaltojen presidentti 1993-2001).

Steve Jobs’ 2005 Stanford Commencement Address
Steven Paul ”Steve” Job ( 1955 – 2011 ) oli yksi tietotekniikkayhtiö Applen perustajista ja yhtiön toimitusjohtaja. 2000-luvulla hän toimi The Walt Disney Companyn johtokunnassa, johon hän päätyi työskenneltyään animaatiostudio Pixarin johtoportaassa sen perustamisesta 1986 lähtien ja Disneyn ostettua sen 2006. Jobs oli seitsemällä prosentillaan Disneyn suurin yksittäinen omistaja.

President-Elect Barack Obama on Election Night
Barack Hussein Obama II on yhdysvaltain 44. presidentti. Time- aikakauslehti valitsi Obaman vuoden henkilöksi 2008

Gordon Brown on saanut mainetta tylsien puheiden pitämisestä ja asiavirheargumentaatiosta. Tässä näet aikamoista showta britanniasta.
 
Tony Blairin jäähyväispuhe työväenpuolue konferenssissa vuonna 2006

Alf Rehn. TEDxHelsinki – Alf Rehn – Huippukokkien johtamisfilosofia
Alf Rehn on Åbo Akademin organisaation ja johtamisen Rehn on saanut kansainvälistä tunnustusta Thinkers 50 -listalla, jonka nousevia ajattelijoita listaavassa ”gurututkassa” (guru radar) hänen sijoituksensa oli 13 vuonna 2009 Hän on tunnettu kirjoittaja ja puhuja. Hänet valittiin Speakers Forumin vuoden puhujaksi 2010.

Kuningatar Elisabeth.
Diana Princess of Wales tribute.

Rauno Korpi on yritysvalmentaja. Korpi on toiminut mm. Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana. Koulutuspalvelu Vaikutuksen video