Voit tilata meiltä seuraavat esiintyjät ja kouluttajat:

Esiintymiskoulutukset / Esihenkilöviestinnän tehopäivä

FM Eila Mäntyjärvi on esiintymistaito- ja esihenkilöviestintäkoulutuksiin erikoistunut viestinnän asiantuntija, strategi ja toimittaja. Hyvillä viestintä- ja esiintymistaidoilla saat itsesi ja tiimisi loistamaan!

Eilan asiakkaisiin lukeutuu erilaisia organisaatioita ja yrityksiä yhden hengen pienyrityksistä pörssiyhtiöihin. Hänen suosittuihin koulutuksiinsa on osallistunut yli kymmenen vuoden ajan satoja eri alojen ammattilaisia; mm. suuryritysten, kuntien ja kaupunkien johtajia, yrittäjiä, esihenkilöitä, asiantuntijoita ja opettajia.

Jarruttavatko viestintäongelmat tai näkyvyyden puute tuloksentekoa?

Eilan artikkeleita ja tiedotteita on julkaistu Suomen suurimmissa ja tunnetuimmissa aikakausi- ja sanomalehdissä (Helsingin Sanomat, Kauneus & Terveys, Matka-lehti, Matkaopas-lehti), ja hänen viestintäosaamistaan ovat hyödyntäneet monet tunnetut yritykset ja organisaatiot kuten Positiivarit, Pohjola Rakennus -konserni, Freja Transport & Logistics, Business Tampere, Pirkanmaan Yrittäjät, Ammattiliitto Pro, Molok Oy, Angry Birds Activity Park Vuokatti ja Kangasalan kaupunki.

Tarvitsevatko organisaatio- tai yritysviestintänne solmukohdat aukaisijaa? Eila ratkoo esihenkilöviestinnän lisäksi muita sisäisen ja ulkoisen viestinnän haasteita sekä antaa kriisiviestintävalmennusta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Hän on myös kokenut toimittaja, sisällöntuottaja, copywriter, konseptisuunnittelija sekä strategi.

Eilan viestintää käsitteleviin blogiteksteihin pääset tutustumaan tästä.

Kielitaito: ruotsi, englanti, saksa, ranska ja italia.

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163, pauli.vuorio@powercompetence.fi

Neuvottelutaito, stressinhallinta, resilienssi, johtaminen ja tiimityö

Harri Gustafsberg. Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valtakunnallisessa valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Harri on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuusjohtamisen maisteri (FT, HTM). Lisäksi Harri on palkittu tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

”Kun en löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää miten kehitetään kykyä (resilience) toimia paineen alla ja menetelmää, miten henkistä suorituskykyä (mental performance) vahvistetaan, päätin perehtyä aiheeseen itse. Matkani ei päättynyt väitöstutkimukseen, vaan se jatkuu ja syventyy edelleen.”

Harri on erikoistunut suorituskyvyn nostamiseen yksilötasolla ja organisaatiotasolla; tiimityön, johtamisen ja yhteisen kulttuurin vaikuttamisen kautta. Yksilötasolla hyvinvointi on tärkeä perusta, mutta kun resursseja tarvitaan muutosten ja haasteiden kentällä, niin hyvinvointiin keskittyminen ei riitä, vaan tarvitaan laajemman skaalan taitoja. Harrin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti.

Harrin esikoisteos ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” -teos työpsykologian tohtorin Helena Åhmanin kanssa julkaistiin syyskuussa 2017. Tämä kirja palkittiin 2019 Ekonomiliiton businesskirjallisuustilaisuudessa. ”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin 2018.

Taktinen neuvottelu on Karhuryhmän entisen operatiivisen johtajan Harri Gustafsbergin ja peitetoiminnassa sekä huumerikosyksikössä poliisina työskennelleen neuvottelutaitojen ja kehonkielen asiantuntijan Sami Sallisen suunnittelema neuvottelutaidon valmennusmenetelmä. Menetelmä on jalostettu vaativien viranomaistehtävien pohjalta kaikille arjen normaaleista vuorovaikutustilanteista aina haastaviin keskusteluihin ja vaativiin neuvotteluihin saakka.

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163, pauli.vuorio@powercompetence.fi

Henkinen ja fyysinen suorituskyky, vuorovaikutustaidot

Teemu Karppinen on henkisen ja fyysisen suorituskyvyn vahvistamiseen, stressinhallintaan sekä vuorovaikutustaitoihin erikoistunut ammattivalmentaja, joka johdattaa johtoryhmät ja henkilöstöt parempiin tuloksiin valmennuksissa, koulutuksissa ja luennoilla.

Teemun valmennusfilosofian mukaan menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote. Yrityksen tasonnosto alkaa yksilön tasonnostosta, jota yritysten tulisi tukea kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Suosituille valmennuksille on ottanut osaa jo satoja eri alojen ammattilaisia mm. suuryritysten johtajia, huippu-urheilijoita ja valmentajia. Hän on ollut kouluttamassa lukuisissa organisaatioissa. Hänen asiakkaitaan ovat olleet mm. IBM Dublin, Pöyry Switzerland Ltd, Sosiaali- ja terveysministeriö, Aalto Yliopisto, Valmet Technologies, Veho ja Kesko.

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163, pauli.vuorio@powercompetence.fi

Liiketoiminnan / strategian konsultaatio ja koulutus

Alexander Reuterhorn on asunut kahdessatoista maassa ja rakentanut asiakkailleen lähes kahden miljardin euron edestä liiketoimintaa Euroopassa.

Hän on konsultoinut sekä juuri aloittaneita start-uppeja että vastannut isojen pörssiyhtiöiden asiakkuuksista. Hänen uransa värikkäimmät hetket löytyvät kansainvälisestä diplomaattiurasta kaupallisena neuvoksena (Finnpro).

Alexander on osakkaana useassa yrityksessä ja toimii tällä hetkellä myös ulkomaankaupan neuvoston pääsihteerinä. Hän konsultoi valikoituja yrityksiä vieden heidän liiketoimintaansa maailmalle.

Miten menestyä maailmalla?
Mitkä ovat yhteiset nimittäjät, kuinka päästä kiinni toimintaan maailmalla?
Onko se vaikeaa ja onko ruoho aina vihreämpää aidan toisella puolella?
Koulutuksen tai luennon avulla voit selvittää omia valmiuksiasi kansainväliseen liiketoimintaan ja avata silmät sille, mitä kaikkea voi olla odotettavissa, kun siirrytään uusille markkinoille.

Yrityksen ongelmatilanteet
Onko yritykselläsi ongelma, joka pitäisi ratkaista tai saada siihen vaihtoehtoja?
Alexander pystyy mitä todennäköisemmin auttamaan, kun kyse on rahoituksesta, tukiasioista, avainhenkilöiden palkkaamisesta, sopimusteknisistä asioista tai asioista, joissa kieli tai kulttuuri on haasteena. Tämä voidaan hoitaa konsultaationa tai koulutuksena, jossa viesti saadaan halutulla tavalla perille osallistujille.

Liiketoiminnan suunta
Mitä tehdään ja miksi? Koulutukset ja konsultaatio yrityksien johdolle tai johdolle ja henkilöstölle.

Esityskielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163, pauli.vuorio@powercompetence.fi

Myyntikoulutus, puhetaito, vaikuttaminen, yrityskehitys

Pauli Vuorio on kouluttanut lukuisia ihmisiä tekemään paremmin kauppaa.

Pauli on kouluttajana räväkkä, innostava ja motivoiva.
Hän uskaltaa haastaa rohkeasti ja käyttää monia keinoja saadakseen viestinsä perille. Hänen mielestään ihminen oppii useimmiten parhaiten, kun hän itse oivaltaa sen, mitä pitikin oivaltaa.

Hyväksi myyjäksi voi kehittyä ja hyväkin myyjä voi kehittyä. Myynti on tehtävä, johon kasvetaan.

Myyjänä et kuitenkaan koskaan ole täysin valmis, eikä mikään ole ikuisesti saavutettu etu.

Myyntitaidosta on hyötyä kaikille työssä ja muussakin elämässä.

Myyntitaito on asia, joka mahdollistaa paljon hyvää. Kaikki yritykset ovat myynnin alalla ja myynnin kautta koko yhteiskuntakin on pystyssä.

Paulin kirjoittama Myynnin kultainen kirja on kiitetty teos aktiiviseen henkilökohtaiseen myyntiin. Sisältönä on ajattomia oppeja. Mukana on myös otteita monilta maailman ja Suomen tunnustetuimmilta alan auktoriteeteilta. Paulin tekemiä kirjoja ja koulutusmateriaaleja löydät www.kultainenkirja.fi ja www.myyntitaito.fi -sivuilta.

Hyvä puhetaito on viestinnän hyödyllisimpiä taitoja

Työelämä on täynnä erilaisia puhe- ja esiintymistilanteita: asiakasneuvotteluita ja -tilaisuuksia, palavereja, kokouksia, koulutuksia ja muita esiintymistilanteita.

Puhetaito on suurimmassa roolissa puhelinkeskusteluissa ja useimmissa etäyhteyksillä tehtävissä kohtaamisissa. Puhetaito tai -taidottomuus voi muuttaa asiasi täysin!

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163, pauli.vuorio@powercompetence.fi

Stand Up

Stand up -koomikko Arimo Mustonen on palkittu, ammattitaitoinen ja kokenut naurattaja kaikkiin tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten pieni yksityisjuhla tai suuri seminaari, takaa Arimon pettämätön huumorintaju kaikille onnistuneen illan. Arimon stand up -esitys suunnitellaan aina tilaisuuskohtaisesti, jotta asiakas saa varmasti haluamansa naurut.

Arimo Mustonen on monipuolinen stand up -koomikko, joka on valloittanut yleisönsä jo yli tuhannessa tilaisuudessa ravintolailloista kokonaisiin festivaaleihin. Suomen stand up -piirien isoon tekijään luottavat niin yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Arimo on myös kokenut pitkän linjan kouluttaja, jonka saat pitämään yllättävän luennon aiheesta kuin aiheesta. Näitä ovat mm. muutosvalmennus, henkilöstön hyvinvointi ja myyntikoulutus. Kysy lisää!

Pyydä esiintyjätarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163pauli.vuorio@powercompetence.fi

Hengennostatusta, sparrausta

Rauno ”Rane” Korpi on legendaarinen valmentaja, joka on valmentanut mm. Suomen jääkiekkomaajoukkuetta, Tapparaa, naisten maajoukkuetta ja nuorten maajoukkueita.

Tämän jälkeen Rane on toiminut päätoimisena yritysvalmentajana. Takana on kymmeniä vuosia kunnianhimoista hengennostatusta.

 Esimiesvalmennus
– Vaikuttaminen valmentavalla johtamisotteella
– Motivaatio ja aloitteellisuuden vahvistaminen
– Palautteen ratkaiseva merkitys
– Sosiaaliset viestintätaidot tehokäyttöön
– Kehityskeskustelujen punainen lanka
– Vastuunottokykyyn harjoittaminen
– Ristiriitatilanteiden ratkaiseminen

Työyhteisöjen kehittäminen
– Ryhmädynamiikan tajuaminen
– Yhteistyön ratkaisevat menestystekijät
– Yhteispelin toimivuus
– Testaus
– Sisäisten pelisääntöjen rakentaminen
– Käytännön harjoitteita
– Jatkuvan parantamisen paradigma

Energian ja hengennostatus
– Mistä syntyy työyhteisön tsemppihenki
– Rakentajan ja rikkojan käyttäytyminen
– Ilmapiirin rakentamisharjoittelu
– Yksilöenergian pika- ja maratonlaturit
– Huippusuoritus
– Yksilön ominaisuudet tehokäyttöön
– Henkilökohtaista harjoittelua
– Oman motivaation nostaminen
– Itsetunto ammattilaisena
– Sisäinen palauteluuppi kehittäjänä

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163pauli.vuorio@powercompetence.fi

Muutosvalmennusta, tavoitteiden asettelua, arvojen määrittelyä ja noudattamista

Petri Niskanen

Petrin kokemus on tuhansien esiintymisten muovaamana ainutlaatuinen ja monipuolinen.

Hän on toiminut vuodesta 1994 kouluttajana. Vuodelle 1998 hänet valittiin ensimmäisenä – ja tähän mennessä ainoana – suomalaisen kansainvälisen yli sadassa maassa vaikuttavan nuorkauppakamarijärjestön (Junior Chamber International / JCI) maailmanpresidentiksi.

Vastuu, asenne, yhteistyö ja unelmien metsästys ovat Petrin yleisempiä aiheita.
Petrin tarinat ovat koskettavia ja mieleenjääviä.

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163pauli.vuorio@powercompetence.fi

Petri Heinola.

Myyntivalmennus, asiakastyö, henkilöstökehitys ja henkilöarvioinnit

Petri Heinola omaa vankkaa kokemusta kouluttamisesta, valmentamisesta ja perehdytyksistä esimiehenä. Hänen myynnin sekä asiakaspalvelun valmennuksissaan ja koulutuksissaan on ollut tuhansia osallistujia.

Petri on toteuttanut myös tuhansia johdon, välijohdon ja myynnintekijöiden rekrytointeja. Hän tekee suorahaku- ja headhunting-rekrytointeja sekä niiden yhteydessä tai erikseen toteutettuja soveltuvuus- ja henkilöarviointeja.

Petrin kokemuksen ja osaamisen avulla saat valmennuksia lähijohtamisessa, myynnissä ja asiakaspalvelussa toimiville – sekä ryhmille että yksilökohtaisesti toimialasta riippumatta. Myynnin kasvu, henkilöstökehitysprojektit ja taitovalmennukset ovat hänen erikoisosaamistaan.

Kun työyhteisössäsi on kehitettävä näihin osa-alueisiin liittyen, Petri auttaa joustavasti ja ammattitaitaidolla.

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh: 050 570 8163 pauli.vuorio@powercompetence.fi