Juhana Torkki: Puheen valmistamisen tehokurssi 15.3.2024

ETÄKOULUTUS


Koulutuksen järjestää Ratekoulutus

Ilmoittaudu kauttamme. Saat ilmoittautumisen jälkeen heti vahvistuksen yhteydessä lahjaksi -Puhetaito tai taidottomuus voi muuttaa asiasi täysin -koulutusmateriaalin!
(Power Competencen aineistoa)

Hyvä puhetaito on viestinnän ja työelämän hyödyllisimpiä taitoja.

Koulutus on saanut huippuarviot ja sopii kaikille, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaan. ”Tarkista asenne puhumiseesi ja ehkä muutat koko elämääsi”, sanoo Juhana Torkki. (TT)

Juhana Torkki on Suomen kysytyimpiä alan asiantuntijoita. Hänet tunnetaan tarkkanäköisenä puheiden kommentoijana ja maamme eturivin vaikuttajien puhekouluttajana.


Kuinka seuraava puheesi on tähänastisen elämäsi paras – ja kuinka pääset lopputulokseen kohtuullisella vaivannäöllä!

Ei riitä, että tiedämme, millainen on hyvä puhe – meidän on myös tiedettävä, miten sellainen valmistetaan. Hyvä puhuminen on kuin ruoanlaittoa – lopputulos on seurausta tarkasti toteutetuista työvaiheista.

Puheen valmistamisen tehokurssilla saat selkeät kaavat ja mallit hyvän puheen valmistamiseen! Niiden avulla valmistelet aiempaa vaikuttavampia puheita kohtuullisessa ajassa.

Puheen valmistamisen tehokurssin painopiste on vaikuttavassa puheessa. Saat eväitä myös tietopuolisten esitelmien laatimiseen, mutta erityisesti keskitymme puheisiin, joiden tarkoituksena on aikaansaada muutos kuulijoiden asenteissa ja motivaatiossa.
– Kuinka luot puheella innostusta?
– Kuinka vaikutat asenteisiin?
– Kuinka johdat muutosta?
– Kuinka parannat ryhmän henkeä?
– Kuinka hälvennät epäluuloja ja käsittelet pelkoja?
Myös näihin tunnetavoitteisiin pääseminen edellyttää, että puhujan tapa valmistautua esityksiinsä on oikea ja täsmällinen.


Osallistujana opit
– Miten käytät viisaasti valmistautumiseen varattua aikaa
– Miten voitat yleisön suosion ja luottamuksen
– Miten vaikutat puheella tunteisiin, synnytät innostusta ja motivaatiota
– Miten luot esityksiin selkeän ja mukaansatempaavan rakenteen
– Miten käytät vaihtelevasti tyylikeinoja
– Miten aloitat puheen kiehtovasti, miten lopetat mieleenjäävästi
– Miten rakennat slaideja, jotka tukevat eivätkä häiritse sanoman perillemenoa
– Miten rakennat valloittavia tarinoita ja miten kerrot ne taitavasti

Valmennettavien ei edellytetä pitävän puhetta koulutuspäivän aikana, vaan opetus on luentomuotoista ja sisältää keskustelumuotoisia harjoitteita. Puheen valmistamisen tehokurssin pääsisältö on henkilökohtaisen valmistautumisen työkalun oppiminen ja omaksuminen.


Ennakkotehtävä
Koulutus ei vaadi ennakkovalmistautumista, mutta saat noin viikkoa ennen kurssia sähköpostiin lyhyen kyselyn. Siihen vastaaminen varmistaa, että saat koulutuksesta haluamasi hyödyn.


Kenen kannattaa osallistua?
• Esitelmiä pitävät asiantuntijat
• Tiimiesihenkilöt
• Markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset
• Toimitus- ja henkilöstöjohtajat
• Ketkä tahansa, jotka haluavat parantaa esiintymistaitojaan

Kouluttajana Juhana Torkki

Juhana Torkki, Puhevalta, on maamme johtavia esiintymistaidon kouluttajia. Hän on valmentanut monia eturivin poliitikkoja sekä yritysten johtoryhmiä. Torkki on tullut tunnetuksi suosituista viestintää käsittelevistä, palkituista kirjoistaan: Puhevalta (2006), Neuvotteluvalta (Torkki & S.Miettinen 2008), Tarinan valta (2014), Puhevalta käyttöön (2015). Vuodesta 2006 Torkki on valmentanut niin yksilöitä kuin yhteisöjä viestimään vaikuttavammin.

Palautetta aiemmista koulutuksista: asteikolla 1=huono, 5=erinomainen)
Kouluttaja Juhana Torkin aiheen hallinta ja asiantuntevuus: 4.9
Kouluttajataidot ja opetustyyli: 4.9

 • ”Kiitos hyödyllisestä Puheen valmistamisen tehokurssista. Se on elämäni parhaita kursseja. Aihe laajeni puheen valmistamisesta yleiseen elämän jäsentämiseen sekä merkityksellisten asioiden pohdiskeluun. Kurssipäivän rytmitys oli hyvä ja sain erittäin käytännöllisiä neuvoja puheen valmistamiseen. Puhe-esimerkit olivat loistavia ja työskentely osallistavaa. Kurssin avulla pidin ehkä parhaan puheeni kevätjuhlissa. Parasta tämän puheen rakentamisessa oli se, että ymmärsin ja jäsensin asioita, jotka olivat ikäänkuin poreilleet mielessä!” – Maija, apulaisrehtori

 • ”Olen osallistunut moniin koulutuksiin ja järjestänyt monia itse. Juhana Torkki on yksi parhaimmista valmentajista, joita olen tavannut. Hän tempasi osallistujat mukaansa niin, että mielenkiinto ja innostus säilyivät koko päivän. Päivä oli käytännön läheinen ja sain monia hyödyllisiä vinkkejä esityksen tekemiseen. Juhana oli loistava valmentaja, koska hän myös herätteli osallistujia antoisiin keskusteluihin.” – Toimitusjohtaja Krista Elo-Pärssinen, PL Perheyrityspalvelut Oy

 • – ”Koulutuksen anti oli erittäin hyvä, konkreettinen ja vien tästä käytännön työkaluja seuraavan puheen valmisteluun. Sisältö oli erittäin hyvä, meditointityökaluineen ja esimerkkeineen. Käytännön työkalut sovellettavia ja helposti omaksuttavia. Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta läpikäynnistä, hyvin pureuduttu koulutettavien tavoitteisiin / tarpeisiin. Suosittelen tätä koulutusta muillekin: puheen pitäjien päivittäisen tuskan minimoimiseen hyvä työvälinevalikoiman laajentaja.” –Business Manager Markus Kankaanpää, Elisa Oyj

 • ”Sain runsaasti ajateltavaa seuraavan esityksen valmisteluun. Olin tyytyväinen sisältöön kokonaisuutena. Juhana Torkki oli kouluttajana todella hyvä. Suosittelen hänen koulutustaan lämpimästi kollegoille.”

 • ”Paljon käytännön vinkkejä puheen valmistamiseen. Kouluttaja oli miellyttävä, asiantunteva, innostava. Loistava koulutus!”

 • ”Yllätyin positiivisesti ryhmätyöosuudesta. Kyllä tämä päivä sujui hyvin etänäkin!”

 • ”Zoom toimi hyvin ja kahdenkeskeiset keskustelut olivat hyviä”

 • ”Juhana Torkki on valtavan hyvä kouluttaja. Hyvin harva pystyy samaan ja hyvin harva tietää puhetaidosta ja sen psykologiasta yhtä paljon. Vielä harvempi, jos kukaan, pystyy esittämään asiat näin hyvin.”

 • ”Monipuolisuus + esimerkit oivallisia.”

 • ”Zoom toimi hyvin ja kahdenkeskeiset keskustelut olivat hyviä”

 • ”Yllätyin positiivisesti ryhmätyöosuudesta. Kyllä tämä päivä sujui hyvin etänäkin!”

 • ”Juhana Torkki on valtavan hyvä kouluttaja. Hyvin harva pystyy samaan ja hyvin harva tietää puhetaidosta ja sen psykologiasta yhtä paljon. Vielä harvempi, jos kukaan, pystyy esittämään asiat näin hyvin.”

 • ”Erinomaisia vinkkejä puheen rakentamiseen.”


OHJELMA

08:45 Ilmoittautuminen ja yhteyksien tarkistus

09:00 Koulutus alkaa

Johdatus vaikuttavaan viestintään
-miksi jotkin puheet muistetaan vielä vuosien päästä?

10:30 Tauko

10:40 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
-kuinka oppia puhuttelemaan tunteita ja synnyttämään muutosta?

11:30 Lounastauko

12:15 Virittäytyminen yleisön kohtaamiseen
-jatkuu

12:45 Kerronnan salat
– miten pitää yllä mielenkiinto esityksen ajan?

14:00 Tauko

14:15 Puheen strategian (suunnitelman) laatiminen
– miten suunnitella puheen tyyli, sisältö ja rakenne kuulijaan vetoavaksi?

16:00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka:
Verkkoalustana toimii Zoom. Vuorovaikutteisen valmennuspäivän aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia. Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.


Ajankohta:
Perjantai 15.3.2024 klo 9-16

Hinta:
697 euroa /hlö + alv 24 %.

Ryhmäetuhinta:
Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa /hlö + alv 24 %,
kolme tai useampia osallistujia: 597 euroa /hlö + alv 24 %

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.

ILMOITTAUTUMINEN (Toimi heti – paikkoja rajoitetusti!)

  Peruutusehdot:

  Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.