Esiintymiskoulutukset / Esihenkilöviestinnän tehopäivä

FM Eila Mäntyjärvi on esiintymistaito- ja esihenkilöviestintäkoulutuksiin erikoistunut viestinnän asiantuntija, strategi ja toimittaja. Hyvillä viestintä- ja esiintymistaidoilla saat itsesi ja tiimisi loistamaan!


Eilan asiakkaisiin lukeutuu erilaisia organisaatioita ja yrityksiä yhden hengen pienyrityksistä pörssiyhtiöihin. Hänen suosittuihin koulutuksiinsa on osallistunut yli kymmenen vuoden ajan satoja eri alojen ammattilaisia; mm. suuryritysten, kuntien ja kaupunkien johtajia, yrittäjiä, esihenkilöitä, asiantuntijoita ja opettajia.

Jarruttavatko viestintäongelmat tai näkyvyyden puute tuloksentekoa?

Eilan artikkeleita ja tiedotteita on julkaistu Suomen suurimmissa ja tunnetuimmissa aikakausi- ja sanomalehdissä (Helsingin Sanomat, Kauneus & Terveys, Matka-lehti, Matkaopas-lehti), ja hänen viestintäosaamistaan ovat hyödyntäneet monet tunnetut yritykset ja organisaatiot kuten Positiivarit, Pohjola Rakennus -konserni, Freja Transport & Logistics, Business Tampere, Pirkanmaan Yrittäjät, Ammattiliitto Pro, Molok Oy, Angry Birds Activity Park Vuokatti ja Kangasalan kaupunki.

Tarvitsevatko organisaatio- tai yritysviestintänne solmukohdat aukaisijaa? Eila ratkoo esihenkilöviestinnän lisäksi muita sisäisen ja ulkoisen viestinnän haasteita sekä antaa kriisiviestintävalmennusta yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Hän on myös kokenut toimittaja, sisällöntuottaja, copywriter, konseptisuunnittelija sekä strategi.

Eilan viestintää käsitteleviin blogiteksteihin pääset tutustumaan tästä.

Kielitaito: ruotsi, englanti, saksa, ranska ja italia.

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio, puh 050 570 8163, pauli.vuorio@powercompetence.fi

Tässä otantaa Esihenkilöviestinnän tehopäivä -koulutuksesta