Aurinkoinen palvelu- ja laatuasenne videotallenne

Koulutus palkittiin aikanaan Kansainvälisen Nuorkauppakamarin JCI:n maailmankokouksessa maailman parhaaksi yhteiskuntaa kehittäväksi koulutukseksi!

Olli Linjala-Suomen vakuuttavin ja vaikuttavin työyhteisöjen asennekouluttaja. Legendaarinen Aurinkoinen Palvelu- ja Laatuasennekoulutus on täysin Ollin kehittämänä, täysin uniikki esitys.

Tallenne on HD kuva laadulla vuodelta 2011 Ollin Juhlaseminaarista. Tätä et saa mistään muualta! Olli on asennekouluttajien esikuva nro 1!

Koulutus käsittelee jaksamista, paineiden sietokykyä ja oman elämän laatua sekä rutiinien rikkomista omassa elämässä. Asennetta sisäisen ja ulkoisen palvelulaadun tuottamiseen, ihmisten kohteluun. Koulutuksesta on hyötyä työyhteisön sisäisen toiminnan lisäksi myös yksityiselämään. Koulutuksessa on paljon huumoria ja hyvää mieltä.

Tallenteen koulutuksen esiintyjät: Olli Linjala ja Ami Vapaavuori

Koulutuksen otsikoita

Palvelu on tunnetta.
Tunteen merkitys ihmisten kanssakäymisessä. Työsuoritus ja kohtelu ovat eri asioita.

Minä itse olen työyhteisöni tärkein ihminen.
Vastuuni koko työyhteisön palvelusta, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja toiminnan laadusta. Työyhteisö muodostuu aina ihmisistä, sen toiminta yksilösuorituksista.

Asenne ohjaa toimintaa järjenvastaisesti.
Työkaverin ja asiakkaan luottamus ja sen pettäminen.

Urautumisen tuhoava merkitys.
Ammattiylpeys, merkitys ja huolto.
Urautuminen elämään, työhön, työkavereihin ja asiakkaisiin.

Keho kertoo asenteestamme.
Tulkintoja eri tilanteista ja merkityksestä.

Miksi me ärsyynnymme.
Erilaisuuden hyväksyminen, joustavuus tilanteissa. Eteenpäin vievä asenne. Sisäinen asiakkuus, käytös sekä työsuorituksen ja palvelun ero. Oman työn arvostus, halun ja kyvyn merkitys.

Napsauta suuremmaksi.

Toiminta-ajatus: Asiakas ja työkaveri ovat hyviä ihmisiä. Kanssakäymisten yhteydessä tuotan heille hyvän olon tunnetta. Varmistan, että he kokevat aina ainutkertaisen ja korkealaatuisen kokemuksen. Varmistan, että he kokevat seurassani turvallisuuden tunnetta.

Työkavereilleni vastaan toimintani laadusta arvostamalla omaa ja heidän ammattitaitoaan ja osaamistaan. Varmistan heille onnistumisen edellytykset omissa tehtävissään. Muokkaan myönteisiä mielikuvia ja asenteita työyhteisössäni. Asenteeni on eteenpäin vievä ja käytökseni salonkikelpoista.

Hinta 99 euroa sis. alv 24% ( 79,84 +alv 24 %19.16)

Saat tallenteeseen tunnukset. (Voimassa 12 kk). Tarjous on voimassa toistaiseksi. Tilaa nyt!

Täytä yhteystietosi tähän:

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.